Our Company

Social media is als een bar… en wij zijn de barman

Bekijk ons werk
“Social media is als een bar… en wij zijn de barman” is een van de uitspraken waarmee wij WeDigital zijn begonnen. Nadat we jarenlang in de online media-, mobile- en socialwereld hadden gewerkt besloten we dat wij het anders en vooral leuker gingen doen!

Inmiddels zijn we naast de barman ook de technische dienst, kassa, tekenaar en schrijven geworden, maar ons doel blijft hetzelfde: “een professionele maar persoonlijke samenwerking waarbij we elk merk kunnen ondersteunen op het gebied online marketing, social media in het bijzonder.

WeDigital is trouwens voortgekomen uit B!Digital/Lumata, onder deze vlag draaiden we al in 2010 de Facebook campagnes voor de grotere merken en mediabureaus.

Doelstellingen zonder omkijken

Natuurlijk moeten er doelstellingen behaald worden, willen we de ROI weten en duiken we graag in de cijfers voor een maximaal resultaat. Maar de dagelijkse zoektocht naar leuke, passende content vraagt veel meer van een bureau dan een excel document. Wij combineren deze twee totaal verschillende werelden van creatieve content en analytics&reporting tot een volledig (Social) Content Media management pakket waar u als klant geen omkijken meer naar heeft.

Jouw partner in social media

Buiten een bureau zijn wij vooral een partner. Dat betekent dat je bij ons ten alle tijden terecht kunt met je social media vragen zonder dat de teller begint te tikken . Je mag ook altijd langskomen, de koffie staat klaar op de Spuistraat in ons kantoor op de zolder van het Magna Plaza (samen met bureau Woedend!).

WeDigital
Spuistraat 139
1012 SV, Amsterdam