Content Management

Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell

Social listening & research zijn belangrijke manieren om nieuwe inzichten te verzamelen rondom een merk of campagne. Onze ervaren strategen en social media analisten maken deze data beschikbaar en kunnen deze voor u duiden. Zo maken wij reputatie management voor elk merk toegankelijk.
w

Reputatie management

Online reputatie management is het proces van luisteren en reageren op alles wat met je merk te maken heeft binnen alle soorten online media, blogs en portals.
U

Social research

De naam zegt het al, social research is onderzoek doen op social media. Wie zijn de influencers rondom je merk en wat speelt er binnen de doelgroep. Of ben je benieuwd wat de concurrentie nou precies doet? Dit is slechts een greep uit de vragen die wij kunnen beantwoorden.

Social analytics

Onze social media analisten hebben de belangrijke taak om gedurende een campagneperiode de online conversaties te monitoren en hier over rapporteren. Deze real-time inzichten maken inhaken en bijsturing mogelijk. Tevens kunnen we de effecten van een campagne zoals bereik en viraliteit inzichtelijk maken.

Wil jij ook op de hoogte zijn hoe er over je gesproken wordt?

Neem contact op